
جوانه های خوراکی متعددی تهیه می شود که اغلب آن ها از حبوبات تهیه شده اند. نحوه مصرف این جوانه ها بسیار مهم هستند. زیرا ویتامین های بیشتری به بدن میرسد.
جوانه حبوباتی نظیر نخود و عدس ماش و گندم بسیار محبوب هستند. این جوانه ها را در بسته بندی های مختلف می توان به صورت آماده تهیه نمود. جوانه نخود به دلیل پروتئین بسیار بالایی که دارد دارای ارزش غذایی زیادی است و میتواند از آن به عنوان جایگزین مصرف گوشت قرمز نام برد.
جوانه عدس به دلیل طبع سردی که دارد برای افراد گرم مزاج بسیار مناسب است. البته مصرف زیاد عدس توصیه نمیگردد و به جای آن میتوان از ماش استفاده کرد که دارای طبع گرمی است و همچنین بسیار خوشمزه می باشد.
جوانه ماش را برای تهیه انواع سالاد و خوراک می توان استفاده کرد.
منبع: گیاهان دارویی و زینتی
0