تهیه جوانه خوراکی گندم

تهیه و استفاده از انواع جوانه های خوراکی نظیر گندم، ماش، لوبیا قرمز و بسیاری از جوانه های دیگر، که سرشار از موادی غنی و مغذی شامل ویتامین ها و یا املاح گوناگون می باشند، موجب تضمین سلامتی بدن می شود.
از گذشته دور تا به حال، جوانه گندم یکی از محبوب ترین جوانه ها در بین ایرانیان می باشد و این جوانه در تمامی ایران خواهان و طرفدار دارد.
حتی در سر سفره هفت سین، سبزه بیشتر از گندم تهیه می شود که این همان جوانه می باشد و می توان در طول سال ان را تهیه و از مزایای بیشمارش برخوردار شد.
گاهی مصرف زیبایی دارد و گاهی هم مصرف دارویی. حتی برای چاق شدن بدن و یا صورت خود می توان مقداری از آن را بعد از مصرف غذا خورد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

فواید جوانه خوراکی گندم:

تهیه جوانه های خوراکی گندم بسیار راحت می باشد و اکثر ایرانی ها با آن آشنایی دارند. این جوانه حاوی فیبر فراوان و ویتامین های گروه ب می باشد، که به همین علت اثر خوبی بر روی بدن دارد.
این جوانه می تواند در جلوگیری از سرطان بسیار مفید باشد. همچنین به علت این که این جوانه سرشار از آب و فیبر می باشد، به کار کلیه ها نیز کمک می نماید.

منبع: گیاهان دارویی و زینتی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما