چرا جوانه های خوراکی را خوراک برتر انسان می نامند؟ دانه ها دچار چه تغییراتی در مسیر جوانه زدن می شوند؟
جوانه های خوراکی گیاهی را به عنوان خوراک های برتر یا super foods میشناسند و آنها را سرچشمه جوانی می دانند زیرا آنچه برای رشد هرچه بهتر جنین و سلولهای بنیادی لازم است در جوانه های گیاهی وجود دارند.
دانه ها را می توان گیاهان بسیار مینیاتوری دانست که در محیطی کوچک امکان رشد و انرژی بخشی دارند.
اگر امکانات مناسب مثل دما، رطوبت و نور را برای بذر ها فراهم آوریم شروع به جوانه زدن می کنند و در این مسیر ترکیبات آنها دچار تغییر می شود، نشاسته و کربوهیدرات کاهش پیدا میکند و پروتئین، سلنیوم و ید که برای رشد و سلامت اعضای بدن انسان مهم هستند شروع به تولید میکنند و مقدار آنها بیشتر می شود.
به دلیل اینکه دانه ها جوانه بزنند آنها را در آب خیس می کنیم که هضم آنها خیلی راحتتر انجام میگیرد و تبدیل به یک بمب ویتامین می شوند و غذایی سرشار از انرژی، مغزی و سلامت را برای انسان به ارمغان می آورند.
منبع: گیاهان دارویی و زینتی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.