تولید جوانه های خوراکی مانند شبدر، ارزن، برنج، ماش، جو، نخود، لوبیا و بسیاری دیگر در بسیاری از صنایع کشور، از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و مصرف آن ها، امروزه رونقی بیش از گذشته دارد.
خواص بی نظیر این غلات و حبوبات بر کسی پوشیده نیست. تمامی انواع این محصولات، مفید و پر خاصیت می باشند. ولی اگر بتوان جوانه آن ها را تولید و استفاه نمود، می توان حداکثر استفاده از این خواص را داشت.
در قدیم، عقیده ای غلط در مورد خوردن جوانه های خوراکی، وجود داشته است، بسیاری تصور می کردند که این جوانه ها سرطان زا می باشند.
در مورد شبدر :
شبدر یکی از مهم ترین اعضای خانواده گیاهی لگومینوز می باشد. بیشترین رویش آن متعلق به سرزمین های معتدل و مرطوب است. دامداران، به عنوان خوراک دام های خود از آن استفاده می نمایند. این گیاه دارویی، به علت ترکیبات مهم موجود در دانه اش، دارای خواص ضد سرطانی می باشد. افرادی که کم خونی و یا پلاکت خونی پایینی دارند، با مصرف جوانه شبدر می توانند خود را درمان نمایند.
منبع: گیاهان دارویی و زینتی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.