تولید جوانه های خوراکی لوبیا قرمز

جوانه های خوارکی لوبیا قرمز چه فوایدی برای بدن دارد؟ جوانه لوبیا قرمز بهتر است یا غلات دیگر؟ آیا تولید صنعتی این گیاهان نیز صورت می گیرد؟
لوبیا را به عنوان میوه ای خوراکی می شناسند که آن را پخته و مصرف می نمایند و یا این که جوانه های خوراکی آن را تولید و مصرف می نمایند.
برای اولین بار این میوه خوراکی از آمریکا به اروپا انتقال یافت و سایر کشور ها نیز شروع به پرورش آن نمودند.
تولید لوبیا فراوان و بر اساس نیاز های مردمی می باشد و مصرف بسیار زیادی دارد، همچنین یکی از محصولات بسیار ارزان و غنی از پروتئین می باشد.
لوبیا قرمز، یکی از انواع مهم لوبیا بوده که چون بسیار به شکل کلیه نزدیک است، به لوبیا کلیوی شهرت یافته است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

فواید جوانه خوراکی لوبیا قرمز:

  • ادرار آور
  • برطرف کننده امراض مجاری ادراری
  • دفع کننده سنگ کلیه
  • نرم نمودن سینه و ریه
  • پایین آوردنده مناسبی در فشار خون
  • جلوگیری از سرطان
  • درمان بیماری های قلب
  • درمان یبوست

امروزه، در صنعت نیز انواع جوانه های خوراکی به منظور تأمین نیاز های جامعه تولید و پرورش داده می شود.
انواع جوانه های غلات از جمله لوبیا، ماش، نخود، عدس و گندم بسیار مفید و دارای تمامی مواد مغذی می باشد.

منبع: گیاهان دارویی و زینتی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما