عصاره مالت شکری یک محصول بسیار پر کاربرد برای افزودن به نوشیدنی ها از جمله شیر برای افزایش ارزش غذایی آن می باشد. این کارخانه جات عصاره مالت شکری را با غلظتی بالا تولید می کنند.
این محصول دارای کلسیم، پروتئین، ویتامین گروه ب، پتاسیم و فسفر می باشد با افزودن این محصول با شیر می توان یک ب کمپلکس کامل تولید کرد. این محصول بیشتر جهت افزودن به شیر برای کاهش افسردگی، اختلالات خلقی، کمر درد، سردرد تولید می گردد. از این رو این کارخانه تولید عصاره مالت شکری، این محصول را با کیفیتی بالا تولید و عرضه داشته که یک طعم دهنده مفید برای شیر و نوشیدنی ها می باشد.
منبع: گیاهان دارویی و زینتی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.