فروش جوانه های خوراکی، مانند ارزن، ماش، عدس، برنج و سایر حبوبات و غلات گوناگون، با توجه به افزایش آگاهی مردم نسبت به خواص آن ها، با رشد قابل توجهی همراه بوده است.
آیا از اهمیت جوانه های خوراکی بر روی سلامت بدن آگاهی دارید؟ آیا تاکنون آن ها را در خانه تولید و مصرف نموده اید؟ از خواص جوانه ارزن چه می دانید؟
مسلماً تا مدت ها قبل، بسیاری از افراد کشور ما، نسبت به خواص جوانه ها آگاه نبوده اند. اما با گسترش شبکه های اجتماعی و نیز اطلاع رسانی به مردم نسبت به جوانه ها در شبکه های گوناگون، استفاده از جوانه های خوراکی، همچنان که افزایش فروش این خوراکی ها نشان می دهد، در سال های اخیر افزایش یافته است.
گیاه ارزن:
ارزن، نوعی غله است که دانه های آن به شکل کره می باشند. این دانه در سه رنگ متفاوت، زرد، سفید و یا قهوه ای تولید می شود. در شکل ظاهری، شباهت زیادی به گاورس دارد و در تغذیه پرندگان استفاده می شود. البته در بسیاری از کشور ها، به مانند دانه برنج، آن را می پزند. آهن موجود در این دانه فراوان می باشد.
خواص دانه ارزن:
مسلم است که، جوانه ارزن خواصی بیشتر از دانه اش دارد، پس می توان هم برای هضم راحت تر و هم برخورداری از خواص آن، می توان جوانه اش را استفاده نمود.
این غله، حاوی منیزیم فراوانی است به همین دلیل، سلامت قلب را تضمین می نماید و از بروز حملات قلبی می کاهد. منبع پتاسیم بوده و عروق را گشاد می نماید.
به دلیل داشتن مقدار فیبر زیاد، کلسترول خون را تنظیم می نماید. سلاحی در برابر دیابت، به خصوص نوع دو می باشد.
مصرف آن به دلیل داشتن فیبر، سلامت دستگاه گوارش را تضمین می نماید.
منبع: گیاهان دارویی و زینتی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.