روش های تهیه جوانه خوراکی هویج

چگونه می توان جوانه خوراکی هویج تهیه کرد؟ روش های جوانه زنی هویج چیست؟ مدت زمان لازم چند روز می باشد؟
اگر به بدنه هویج دقت کرده باشید دانه های ریز قهوه ای رنگی بر روی آن می باشد که قابلیت رشد دوباره را دارند.
اما این روش دارای ریسک می باشد، امکان دارد که جوانه ای به عمل نیاید و از نظر بهداشتی هم صد در صد مورد تایید نمی باشد.
بهترین روش به دست آوردن جوانه خوراکی هویج به این صورت می باشد که به اندازه نصف فنجان از دانه های هویج را بشویید، یک شیشه مربا تهیه، دانه ها را داخل آن ریخته سپس به میزان یک الی دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و با یک پارچه نخی تمیز در ظرف مورد نظر را بسته و آن را در پشت پنجره ای در آشپزخانه بگذارید.
به طور معمول دانه ها در طی چهار تا پنج روز جوانه زده اما اگر هوای مکانی که در آن گذاشته شده اند گرم تر باشد کمی زودتر و اگر سردتر باشد کمی دیرتر به مقدار زمان یک روز جوانه زنی آنها تغییر می کند.
برای استفاده از این جوانه خوراکی می توانید آن را در انواع سالاد ها و ساندویچ ها مورد استفاده قرار دهید و از خاصیت های بی شمار آن بهره مند شوید.

منبع: گیاهان دارویی و زینتی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما