تولیدات انواع مختلف مالت جو و طعم های مختلف مالت جو با توجه به ترکیبات شفابخش موجود در آن افزایش یافته و متنوع گردیده است.
مالت محصولی است که از پودر شدن جوانه های تازه جو خواسته میشود این ماده مغذی انواع آمینو اسیدها همینطور ویتامینهای گروه ب و همینطور آنزیم هایی برای تبدیل نشاسته به گلوکز، برای استفاده راحت تر از انرژی و کمک به هضم غذا را به همراه دارد. از این حیث با توجه به خرید روزافزون مشتریان از این محصول تولید انواع آن نیز رواج یافته است و همین طور طعم های مختلفی به آن افزوده گشته است.
منبع: گیاهان دارویی و زینتی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.